Termeni si conditii

 

Website-ul www.caeploiesti.ro este proprietatea SC GAMA PROCONSULT SRL (în continuare numită GAMA PROCONSULT). Prin accesarea acestui website sunteţi de acord cu termenii şi condiţiile de utilizare de mai jos; accesul şi utilizarea website-ului www.tdppartners.ro sunt supuse termenilor şi condiţiilor de utilizare prezentate, şi legilor aplicabile. Vizitând şi utilizând acest website, acceptaţi automat termenii şi condiţiile de utilizare prezentate în cele ce urmează.

 

Website-ul www.caeploiesti.ro:

Termenii şi condiţiile de utilizare se aplică tuturor utilizatorilor website-ului. www.caeploiesti.ro poate conţine link-uri spre alte website-uri, care nu sunt proprietatea GAMA PROCONSULT, de aceea GAMA PROCONSULT nu îşi asumă responsabilitatea pentru conţinutul şi/sau termenii şi condiţiile de utilizare a unor astfel de alte website-uri.

 

Folosirea acestui website

Accesul pe acest website este gratuit. Scopul website-ului este de a ajuta utilizatorii să găsească cât mai uşor, structurat şi rapid informaţii în domeniu. www.caeploiesti.ro este o colecţie de informații menite să sprijine firmele care au capacitate de export, dar au nevoie de instruire și de informațiile necesare pentru a se lansa pe piețele internaționale.

Pentru ca GAMA PROCONSULT să vă poată permite utilizarea website-ului www.caeploiesti.ro trebuie respectaţi termeni de utilizare menționați la secțiunea dedicată. În calitate de utilizator, sunteţi de acord să nu folosiţi niciun program, aplicaţie sau orice alt mijloc de accesare automată a website-ului, în vederea spamming-ului, flood-ului, furtului de date, modificării sau alterării website-ului. Sunteţi singurul răspunzător pentru activitatea desfăşurată pe acest website.

GAMA PROCONSULT îşi rezervă dreptul de a modifică sau de a întrerupe, temporar sau permanent, parţial sau în totalitate, serviciile puse la dispoziţie prin intermediul acestui website, cu sau fără o notificare prealabilă.

GAMA PROCONSULT nu este răspunzător faţă de utilizator pentru modificarea, suspendarea sau întreruperea serviciilor disponibile prin intermediul website-ului.

GAMA PROCONSULT poate schimbă în orice moment conţinutul şi condiţiile de folosire a website-ului. Noile condiţii devin valabile în momentul în care au fost făcute publice pe website-ul www.caeploeiesti.ro

 

Drepturile de proprietate intelectuală

GAMA PROCONSULT este titularul tuturor drepturilor de proprietate intelectuală asupra website-ului şi conţinutului acestuia, incluzând, dar nelimitat la, unul sau toate drepturile patrimoniale de proprietate intelectuală şi industrială, drepturile de autor, şi drepturile conexe.

Conţinutul website-ului vă este oferit gratuit. Conţinutul nu poate fi copiat, reprodus, folosit, transmis, vândut, licenţiat, distribuit, fără a avea în prealabil acordul scris al titularului drepturilor de proprietate intelectuală. Sunteţi de acord să nu reproduceţi, folosiţi, copiaţi, transmiteţi, vindeţi, licenţiaţi, distribuiţi conţinutul acestui website în scop comercial. GAMA PROCONSULT îşi rezervă toate drepturile pentru conţinutul acestui website.

 

Acceptarea termenilor şi condiţiilor

Website-ul se adresează tuturor categoriilor de vârstă. Prin utilizarea acestui website aţi luat la cunoştiinţă şi sunteţi de acord cu termenii şi condiţiile prezentate în această pagină.

 

Politică de confidenţialitate

Datele furnizate de utilizatorii website-ului sunt confidenţiale. Utilizatorii sunt de acord că datele pe care le înregistrează pe website-ul www.caeploiesti.ro să intre în baza de date GAMA PROCONSULT şi să primească mesaje cu privire la produse şi servicii, promoţii, concursuri sau orice alte acţiuni de marketing desfăşurate în viitor de către GAMA PROCONSULT.